Back to Top

Naast de kapstokjes het kastje met

de boekjes waar de kinderen het

voorleesverhaaltje voor de middag

kunnen kiezen.

en dan een dutje doen om alle

indrukken te verwerken en even

te rusten.

In de speelgoedkamer een  ruim aanbod van speelgoed  om uit te kiezen

Aan tafel eten, knutselen en voorlezen.

Ook grotere kinderen kunnen terecht

Om een uiltje te knappen.

In de woonkamer kan fijn gespeeld worden met wat in de speelgoedkamer wordt uitgekozen. Er zijn boekjes, spelletjes, puzzeltjes, kleurplaten en kleurtjes. Verder veel speelgoed: Little People, Duplo, Fisher Price. Voor de allerkleinsten staat hier een box en wipstoeltje.

 

Er is een dvd-speler om gezellige kinderliedjes af te spelen. Er is ook een tv, dus kunnen we ook leerzame of gezellige filmpjes bekijken.

 

Ik lees graag verhaaltjes voor uit Jip en Janneke, Nijntje, het grote poezenboek en nog veel meer. Er staan gezellige stoeltjes, krukjes en ook liggen er overal kussens.

 

In huis woont ook kater Jip. Hij vindt al die kinderen een beetje te druk, dus hij zoekt meestal een rustig plekje om te slapen.

 

Buiten is een veilige omheinde tuin, daar kun je rennen, onderzoeken en met het buitenspeelgoed spelen. Vlak bij het huis is een speeltuintje, goed om je energie kwijt te kunnen.

 

Ook is er een fijne slaapkamer met 2 bedjes en een logeerbed. De kinderen kunnen daar heerlijk rustig slapen. Er is in huis genoeg plek om nog een bedje apart te zetten, als dat nodig is.

 

Als we gaan eten, zitten we aan een supergrote tafel. Hier knutselen we ook aan, want dan hebben we de ruimte.